Wednesday, January 30, 2013

Baby bluess... Gambar2 during my 2nd pregnancy :)

Assalamualaikum ;;)


OK rasanya di blog memang belum pernah tayang perut mengandung adik Khair Rayyan lagi. Bukan nak keep privacy sangat pon, tapi malas. Eh tapi dalam malas2 pon rasanya ada update sekeping kat FB. Jadi lah ork? Tapi kat instagram memang sokmo update. Sape pollow tawu lerrr. Ni link instagram mak version web, tapi still kena log in la sebab utk followers je boleh view. Sape nak follow kat apps instagram tu, search je nama iols, ciare. Sape nak pollow kat twitter search ciareland. Hiks. Motip sangat kan suh orang follow, haha. Bukan apa, just kat sana aku update cerita2 terbaru. Kat FB and blog mak dont like sgt...


Oleh kerana tidak menghampakan harapan orang2 yang teringin tengok saya membulat, nah sikit gamba iols printscreen dari instagram. Nak upload satu2 jenuh. Seperti biasa, alasan ku adalah malas. Hiks.. Layannnn....

*nak tengok clear click la gamba satu2. tak semua pon gamba mak buyong ni, tp ada lah jugak gamba perut iols dalam tu, intai2 la eks*




Sekian saje, bye!
 

9 comments:

  1. wah makin chubby..tp still cute.. semoga semua selamat ye kak :)

    ReplyDelete
  2. cout..!! bengkak2 kaki dia..baby girl ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup. InsyaAllah baby girl kak yenz :)

      Delete
    2. waaah sonoknya..lengkap korum..haha

      Delete
    3. Alhamdulillah.....tp belom kuar lg, so belum official ;) Tq kakyen.. Hihi

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha