Tuesday, January 29, 2013

Testimonial saya setelah mencuba Alpha Lipid Lifeline

Assalamualaikum ;;)


Gigih lagi mak buyung yang belum meletup ni berblog bagai kan. Well, nampaknya blog akan aktif lepas ni sebab saya... ehem ehem... ahuk ahuk (terbatuk pulak haha)... Okay tengok jelah apa yang aku post kat blog ni nanti. Muehehe...


Sebagai permulaan, aku nak buat sikit testimonial setelah amik susu Alpha Lipid Lifeline since pregnant 5 bulan aritu... Ok di sini aku nak buat perbandingan antara pregnant kali pertama dan kali kedua.... Masa pregnantkan Khair Rayyan dulu :-
- Krem kaki sangat dasyat. MC kerap gile. Tak caya tanya akak HR opis aku tu. Huhu... Bertubi2 tahap satu malam kena berkali2 dan kena kedua2 belah kaki... Erk.... Sape penah rasa tahu la mcm mana kan. Walhal amik pil kalsium bagai. Sekarang, alhamdulillah, still boleh kira lah berapa kali krem nya. Tak sampai 6 kali kot. Cuma rasa kebas2 tapak kaki macam tu. Orang yang paling perasan perkara ni mesti lah encik suami. Sebab pregnant kali ni aku tak ganggu dia waktu tido utk tolong urutkan kaki krem. Kalo kena krem pon baru 2x yang betul2 sakit dan gerak MK. Lagi 4 kali tak gerak dia sebab sakitnya cpt je hilang... Syukur
- Gusi berdarah tetiba. Tengah bercakap2 tetiba bau darah.. Rupanya gusi berdarah... Sekarang, baru sekali je gusi berdarah tetiba. Good good. Sebab tak suka betul tgh bercakap2 tetiba bau darah. Choiiii
- 2 perkara di atas paling obvious.. Yang lain2 tu macam start dr 7 bulan dah start sakit kat tutt tu. Awal gila kot. Pastu sakit tulang montot yang kronik... Kali ni start 8 bulan baru rasa sakit2 gini. Yg sakit tulang montot tu pulak memang xde. Sekali dua jer kot rasa itupon minor sgt. Kalo dulu, memang rasa sakit tiap kali nak duduk bangun...

Haaah begitu la sedikit sebanyak antara perbezaan pregnant kali pertama dan kali kedua ni. Apepon semuanya atas izin Allah kan. Sebab aku saje je gatal2 cuba Lifeline ni. Sekali serasi. Alhamdulillahhhh... Hiks... Pregnant kali ni memang aku tak minum susu maternal langsung. Ikut experience, susu maternal tu MANIS!! Erghh tak lalu nak telan. Lifeline ni pulak, memang antara fungsi utama dia kawal kandungan gula dalam darah. Untuk orang diabetes pon memang elok sangat2 lah!! Bukan untuk orang pregnant jer uols. Mak i pon amik Lifeline jugak tau, sebab dia ada diabetes.


Jadi siapa yang nak cuba try tesy Alpha Lipid Lifeline ni, sekarang ada offer tau. Ada pakej istimewa gituuu. Untuk ketahui dgn lebih lanjut pasal offer ni, sila whatsapp saya di 016 233 5384 (ci-are)



Ops! Tak habis lagi, selain Alpha Lipid, sure ramai pernah dengar pasal Alpha Lipid SD2 kan? Memang tengah hot sangat sekarang. Produk untuk kurus tanpa perlu berlapar. Aku belum cuba lah lagi produk ni sebab pregnant kannn. Ko gila nak kurus time pregnant? HAHA. So lepas bersalen nanti kalo tak kurus2, sila lah puan ciare jadi testimonial yek Hihi... So SD2 pon ada pakej istimewa sekarang uols...


So sekali lagi kalo rasa berminat sila la kontek2 iols okay...whatsapp saya di 016 233 5384 (ci-are)... Have a nice day evelibodiii ^_^ Nak PM kat FB pon bole, sila click FB badge kat tepi kiri anda yer. Daaa ~~

1 comment:

  1. yeah..Lifeline sangat best..selain menyihatkan badan rasa pun sedap macam aiskrim McD...

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha