Wednesday, February 20, 2013

Alhamdulillah... It's a girl :)

Assalamualaikum semua ^_^

Wuah tak sangka betul sebab amik masa jugak nak berblog selepas melahirkan ni. Yes, saya sudah bersalin. 14 Feb 2013, Khamis, 4.10pm.... Secara induce (dalam b.m apa ek? Paksaan bersalen kot huhu) sebab dah overdue dan air ketuban kurang... Normal, tapi vacuum juga mcm abang dia dulu. Sungguh mama tak reti2 meneran maka sila vacuum yer anak2. Hew hew...

So here she is. My beautiful daughter. Ecewah nak jugak letak beautiful kennnn. Woi susah ok bersalen jadi nak cakap cantik jugak. Mihmih :)



Alhamdulillah... Sakit selama 5 jam 10 min hilang sejurus tengok wajah anak yang dikandung selama 40 minggu 1 hari ;;) Terima kasih, Ya Allah.... Inilah kegembiraan yang tak terkata buat kali keduanya bagi kami... Syukur sangat2 semuanya dah selamat.

Cerita pasal adik dan abang, perihal labour room, nama adik tuu, kita pospon next next entry ok. Yeayy dah masuk hari rabu time publish ni. Baby G darling is officially 7 days. Hihi... Cepatnyaaa 7 hari dah sheols... Okay lah til we meet again, bye.

Assalamualaikum :-h

posted from Bloggeroid

15 comments:

  1. Takpela vacuum pun janji selamat semuanya..congrate again ciare..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah. Vacum pon vacum lah dik... Nak wat camne mama x pandai teran. Janji adik selamat :) Tq dna. Next ur turn plak. Hehe

      Delete
  2. Tahniah.... pasti seronok... teringin jugak ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq. Haaa kalo dah teringin tu ape lg ;p

      Delete
  3. Taniah ciare.. tak sangka dh tiba utk baby keluar lihat dunia ye.. rs mcm br je brape bulan ciare mengandung, rupanya2 dh 40minggu dah.. kuasa Allah.. semoga baby sentiasa sihat dan comel..take care dear..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan. Mcm x sangka dah selesai pun 40 minggu yang manis tu. Skrg kena berhadapan dgn orangnya pulak. Harap adik x byk peel :)

      Delete
  4. Congrats Ciare
    Dapat sepasang dah awak ye
    :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah ciare...selamat berpantang..tembam bbynya..sepasang sudah

    ReplyDelete
  6. Tahniah kakak :)
    Alhamdulillah selamat abang yayen dapat adik gurl :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq yaya.. Selamat2.. Taun depan uols plak. Hehe

      Delete
  7. wahh tahniah2..comeynye..nnt upload gambo lagi yer..dpt sepasang dh..best2

    ReplyDelete
  8. taniah ciare...best la dah sepasang..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha