Sunday, February 10, 2013

Not Yet.. Belum Lagi.... :)

Assalamualaikum ;;)


Bertabah lah ciare. Hihi. Kerana anda masih berbadan dua... Anyway aku sendiri blur apatah orang lain. Aku ada dua EDD (expected due date) sebenarnya. 10 Feb dan 13 Feb. 10 Feb adalah hari ini. Haaaa nebes takk? ;)) Sempena CNY okayyy :D Kita wait and see ajelah baby nak kuar bile kan. Bertabah lahhh bertabah lahhh.


13 Feb Rabu nanti. Akan pergi checkup. Haritu amik MC la kot. Nak mintak MC terus sampai bersalen kang. Tak larat kott dah nak drive segala. Makanya Rabu ni, 13 Feb adalah penentuan. Doc kata kalo air ketuban still normal dan bayi tak berak lagi, still boleh extend 2 3 hari lagi. Tapi jika sebaliknya, segeralah di-induce Rabu nanti. Gulp gulp *telan ayaq lioq*


Doakan yang terbaik untuk saya dan bayi darling yeeee. Berharap sangat dapat deliver baby secara normal. Aminnnn. Mama cuba yang terbaik!! Aja aja fighting!! p(^_^)q. Halalkan salah silap saya di blog ini kot ada menyinggung perasaan sesiapa yek.


Byeee :-h (harap2 next entry baby dah keluar :) )

 

2 comments:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha