Tuesday, March 12, 2013

Dapatkan berat idaman dengan SD2 ;)

Assalamualaikum semuaaa ;;)

Nak share dengan uols satu testimonial ni. Rasa kagum sangat sebab saya kenal testimoni ni. My very own friend masa kat matrik Penang dulu. Kami duduk 1 floor yang sama. Selalu bersukaria bersama. Hehe. Asalnya Fida memang slim tapi lepas kahwin berat naik mendadak. Sama la macam tuan punya blog ni haaa. Lepas kahwin 9 bulan saya naik 9 kg okeyyy. Kau mampu?? Huhu.

Jadi Fida telah mencuba SD2 selama 6 tin dan hasilnyaaaaaaaa. Wallahhhh.. Superb mantap!! Dapat balik berat anak dara youuuu. Phewww terbaek lah Fida!

Dari 74kg turun ke 57kg. Wuah wuahhh. Kelas kau Fida ;;)



Haaa jadi siapa2 yang berminat bole sms/whatsapp saya di 0162335384. Khidmat nasihat akan diberikan secara percuma. Meh order meh!! Special offer utk reader blog ini. Wink wink ^__~

posted from Bloggeroid

1 comment:

  1. done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha