Wednesday, April 17, 2013

1st day Hasya at taska

Asslamualaikummmm ;;)

Kesiannn. Mama tak cerita banyak pon pasal adik. Kalau dulu time abang 3 entry setiap hari mama duk bercerita pasal development abang. Haha. Sorry ye dik. Mama baru2 nak biasa balik keje ni. Buat coding pon otak lembap2 lagi. Yang mama laju kat poplook dan yang sama waktu dgnnya je. KAHHKAHHH

Hari pertama Hasya pergi taska jumaat lepas. Untuk testing. Bagi aku hantar testing ni penting. Nak tau anak kita bole serasi tak dengan staff taska. Dan nak tau staff taska layak ke tidak jaga anak ko di pandangan mata ko. So far alhamdulillah staff taska tu terror jaga baby. Hasya pulak being such a goooood girl. Kalau time mama jaga kat rumah pon Hasya memang baik. Minum susu tido berak je. Biasanya yang memenatkan adalah aktiviti mengejor abangnya si rayyan. Phewwww. Hehe. Tapi tak apa lah. Mama exercisee hikhuk





Tiap hari aku berwhatsapp tanya staff taska. Hasya buat apa ok ke whatever. Tapi staff cakap hasya ok je kak. Rayyan je tak berapa ok. Huhu. Tak ok tu bukan la meragam tapi lebih kepada lasak kot. Hmmm. Anak... Anak... Jangan lasak2 sangat nak. Siannn kakak2 kat taska tu... Yang kelakonya staff taska kata dorang selalu ugut rayyan bermodalkan aku. Means dorg ugut dia Kalau buli kawan nanti teacher report mama. Haaa dan dan nangis kauuuu. Motip takot mama? Walhal kat umah booolayan kalau mama marah. Sabar je lah nak.

Rayyan dah 2 tahun 5 bulan. Hasya pula 2 bulan. Hmmm... Besar dah anak2 mama :x

posted from Bloggeroid

1 comment:

  1. sekejap je rase kan.. baru je rasa haritu tengok gamba stegrem peyut memboyot tu.. hihi

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha