Friday, April 26, 2013

Application yang wajib anda install dalam smartphone anda ~~ !!

Assalamualaikum ;;)

Morning semuaaaa. Di hari jumaat yang mulia ni nak berkongsi sesuatu dengan uols semua... Jaman sekarang ni kan semua orang pon dah pakai smartphone kan. Even my cat pon ada. Err okay itu tipu ;)) Dan mostly, PICTURES TAKEN adalah antara barang paling berharga yang takot hilang and so on kan. Kalo henfon ilang ke (mintak simpang la huhu) paling sayang dekat gambar kan. Selain gambar aku sayangkan e-journal aku sobs sobs.

Lepas tu macam malas nak transfer gambar hari2 dari henfon ke laptop betul tak? Sape rajen pakai cloud untunglaaaa ~~ hehe. Tapi aku malas malas malas. Dan akhirnya, sampai dekat 10 ribu pictures taken HAHA. Dannnnn... out of free space.. damnn haha

DROPBOX - my savior :x

Click for clearer view

Click for clearer view

Click for clearer view

Haaaa gitu uolsss ceritanyaaa. Install lah dropbox dalam smartphone anda. Dan gambar akan disynckan ke account dropbox dan boleh view dari mana2 komputer. Yang penting kualiti gambar masih sama. Tu terbaekkk tu. Selamat mencuba! ;)

1 comment:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha