Wednesday, April 24, 2013

Cerita checkup Hasya 2 bulan :)

Assalamualaikum ;;)


Errrr update cucuk sebulan haritu tak sure ada cerita ke tidak. Haha. Anyway ini kisah checkup Nur Hasya Hadirah pada umur 2 bulan 1 minggu. Kena cucuk 5 serangkai kata doktor. 5 serangkai ek? Bukan 3 serangkai ke? Confuse mak hehe.

Berat beliau ketika 2 bulan adalah 5kg. Mantap kan anak dara mak? Heehee. Tapi Rayyan dulu macam tu jugak. 2 bulan 5 kg. Yelah besar ni dia makan tido jer harus lah domok2. Nanti 3 bulan da pandai meniarap dan sbgnya susut la sikit badan tu... Takpe nak, bambam pon mama okay jer. Kang da besor umur 18 tahun masih bambam juge sila amik SD2 suh papa belanje HAHA :))



Gambar sang Puteri sebelum kene cucuk. Happy2 aje yeeee. Sekali dah kena cucuk menangis sampai biru muka. HAHA. Kelako sangat anak. Sakit yeee. Takpe, kite perempuan, bertabah lah. Nanti kena bersalin lagi sakit nak, percayalah cakap mak ;))

Sekian saja, bye! ~ mak nak pegi mengepam ni. Hehe

4 comments:

  1. Replies
    1. rupa abang dia masa umur 5/6 bulan dulu. hehehe

      Delete
  2. takpe hasya. ibrahim lagi bam-bam.. ni 4 bln dah 7.5 kg dah. lenguh tangan aunty lina dukung ;)

    rambut hasya dah tumbuh dah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wuahhh mantap sgt ibrahim :D slow sgt rambut Hasya ni tumbuh. mama da eksaited nak tocang2 reben ni HAHA

      Delete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha