Monday, April 29, 2013

Gaya tido seorang abang yang penat menjaga adiknya. Huhu @__@

Assalamualaikum ;;)

Hehe.. mama bosan time lunch sebab puasa. So buang masa update pasal abang khair rayyan ni :x Rinduuu kat abang. Lately abang dah makin pandai jadi abang.. Pandai tolong mama jaga adik. Kadang2 nak main dengan adik tapi sebab tak reti nak main dengan baby pastu tertampo muke adik, pastu mama marah abang, abang pon nangis ;)) Selalu sangat terjadi kejadian tu. Actually abang tak pernah buli adik dengan sengaja. Biasanya dia 'ter'buli adik sebab tak sengaja. Nak main dengan adik, but ended up adik nangis sebab abang kasar.. Abang tak reti lagi bergurau manja dengan adik. Takpe abang, slow2 ya ;;)

Di sini adalah koleksi 17 keping gamba abang yang berpenat lelah menjaga adiknya. Lalu membuat aksi2 kelako time tido. LAYANNNNN. Hihi


Tertido dalam carseat. Well ini perkara biasa. Memang senang tido dalam kete.

Still nak cuddling2. Papa la kena layan dia.. Mama busy jadi ibu tenusu kat adik agagaga

Tido atas kaki mama. HAHA

Tido atas kaki mama lagi. Hebat kan si abang bleh tido gitu ;))

Kalo beriba lagi la senang tido

Celah ketiak mama 1st night baby dilahirkan. Bole? Bukan baby yg tido celah tiak tapi abangnya huhu

Ni memang gaya peberet

Yang ni aksi paling kelaka dalam dunia. Buat masa ni baru ni kali pertama terjadi. Tak tau camne tetiba dia dah tertido kat situ. KAHKAH

Gaya meniarap lagi

Kalo tido terlentang ni maksudnya penat sesangat dah tu

Tertido berdiri pulak

seksi ponggong abang ;))

Tido nak lapik napkin macam adik. Sabo jelah

Peluk tab dia. Ni sah2 tertido sambil tengok ABC atau lori

Kat kampung masa ni. Tak tahan panas

Dah rupa cicakman haha

Encem abang hehe

Sekian sahaja koleksi gamba abang rayyan tido. Harus print ni. Nanti masa birthday nak print and gantung2. Hihi... Birthday abang tahun ni mama nak bake red velvet cake lah *tetiba*

5 comments:

  1. memang dah terserlah ciri abang dah rayyan. senang lah mama nak buat kerja lepas ni sebab ada orang boleh jaga adik.

    ReplyDelete
  2. gaya ikan keli dia tu tak tinggal.. hauhuahuha.
    maafkan aunty rayyan.. tergelak lebih tpi mmg kelakor..
    kita tgu lah adik hasya punya gaya tido plak.. mesti sopan habis

    ReplyDelete
  3. wahahaha.. comey gila.. tido tepi katil tu best.. hehe.. pandai abang bawak diri.. dah ada adik mcmtu la ye..

    ReplyDelete
  4. so comel la abang rayyan ni...pandai jaga adik ye

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha