Thursday, April 11, 2013

Tudung 3 layer chiffon saiz L :)

Assalamualaikummmm. Hihi...

Wuah ciare skrg mcm2 ek uols. Dah rupa pasar malam blog dia macam2 ada jual. Haha. Anyway saje je. Macam best pulak berbisnes ni uols ;;) Ni pon kebetulan dapat duit nuffnang so I laburkan borong tudung. Sebab aku sangat IN dengan tudung chiffon 3 layer sekarang. Nak beli yang ratus2 sehelai tu tak mampukannn. So i beli la yang murah2 jeee. Hehe. Janji sedap pakai. Tak gitu?? :)

Nak tengok koleksi tudung 3 layer chiffon tu. Awning pon chiffon jugak. Layan la ekk ~~~







Haaa cantikkan?? Hehe. Tudung ni saiz L. Ukuran 13-14' dari bawah dagu. RM45. Postage RM6. Berminat? Apa lagi, laju2 sms/whatsapp 0162335384. Email pon boleee ciare.baha@gmail.com

Oh lagi satu, sapa nak order SD2 produk terhangat nak slim tu pon still boleeee... Nak jadi partner i ponn bole. Modal RM60 je uols. Pastu bulan2 company bagi duit poket. Fuhh terbaek lah. Jom join New Image jom. Sambil slim2kan badan dapat jugakkk extra income. Yang penting kita tolong diri sendiri dan tolong orang lain dapat bentuk badan idaman dorang kannn.

Berminat tak jadi partner saya? Contact 0162335384 ok byeee :-h

posted from Bloggeroid

1 comment:

  1. Datang berkunjung.. :)

    Berminat dengan pearl & silver??
    Dapatkan segera!!!
    Pelbagai warna dan design menanti anda.
    Bukan pearl air tawar atau air masin tetapi ini pearl swarovski dari Austria yang tidak berkarat.

    Silver bukan sebarang sebarang silver.
    Ini silver 925 yang tidak akan berkarat.
    Untuk makluman yang lebih lanjut boleh ke page Pearl & Silver Collection..
    https://www.facebook.com/FaPearlSilverCollection

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha