Wednesday, May 8, 2013

Apa kata survey....? Anda sudah peplum ke belum?? ;)

Assalamualaikum ;;)

PEPLUMMMM PEPLUMMMMM hihihi. Anyway sekarang ni memang betul2 demam peplum kan. In fact aku sendiri pon dah berderet koleksi peplum. Sampai MK cakap "ni baju ape kembang2 ni?" hehehe. Dah la orangnya kembang pakai baju kembang so double kembang. Mihmih. Takpaaa yang penting kena yakin gojesss. Wekkkk (muntah ijau ;)) )

Anyway nak buat survey ni.. Ciare Closet memang dah lama plan nak bawak masuk peplum dengan blouse skirt bagai. Dah order pon, tapi barang yang sambai tak seindah rupa. So sibbaikkk boleh pulang barang dan dapat duit balik. Tudung 3 layer chiffon pon macam tu jugak, ada kes tudung kena pulangkan balik sebab janji saiz L tapi hantar saiz M. Frustrated mak.

But now dah jumpa barang baekkk, kualiti dijamin sangat bagus dan harga SANGAT BERPATUTAN tau. Kalau bawa masuk stok ni, harga jual sekitar RM40-45 sahaja. Yang printed biasanya mahal sket la RM45. But ok whatttt... Much cheaper i think. Nak tengok sekilas gamba contoh di bawah. Anyway yang ni belom ready stock tau. Baru nak survey jeee. Kalau ramai berminat minggu ni jugak Ciare Closet bawak masuk barang baek ni ;;)


Cantik2 kan designnya uols? Haaaa best bangattt. Jadi, jika berminat silalah sms/whatsapp Ciare Closet di 0162335384. So bila ramai yang respond baruuuu kami bawak stok masuk ok... Oh saiznya free size. Muat S-L... Measurement nanti saya cuba dapatkan.

Ok tu je nak cite, thx bye :-h

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha