Thursday, May 2, 2013

Hadiah bersalen katanyaaaa . . . . . . .

Assalamualaikum ;;)

Hai thursday morning. Esok jumaat yeayyy balik ganuuuu. Last balik Ganu bulan 11 aritu. Sebab lepas tu dah sarat peknen tak berani travel jauh katanyaaa. Lgpon tak selesa perot memboyot duduk lama2 dalam kete. Maka, setelah 5 bulan, kami akan pulang ke tanah air. Ecewah macam sekarang duduk kat negara orang jek. HAHA

Anyway, nak berceritakan hadiah bersalen. Actually bukan betul2 hadiah bersalen, tapi sebab kebetulan boifren I belikan lepas bersalen so I consider la adiah bersalen agagaga. Dulu plak kebetulan lepas bersalen beli iPhone4. Gituuuu. Kira mcm unintentionally la adiahnyaaa huahua. Actually MK nak belikan iPad Mini tapi aku kan dah ada experience buruk dengan cap apple so rasa macam errrr...i dont want pisang berbuah 2x ;)) Pastu ipad mini plak kehabisan di pasaran kata org kedai tu. Soooooo kena tunggu few weeks. Koser mak. So beli je la yang mana ada.


Ni bukan yg latest version. Ada lagi newer version. Tapi mahal la dlm 600 lagi...
Nama je untuk mama. tapi TENGOKKKK SIAPA YG PUNYAA? Padahal dia pon ada tab dia sendiri. Huhhhh tidak adillllll
My boifren kedua

Takpe lah rayyan pakai pon. Kejap je dia minat. Now tak layan sangat dah. Dia suka lagi main lori dia tu. Tahniah anak mama sebab dah hafal dan recognize ABC dan alifbata dengan baik. Tiap malam memang aku buat ujian untuk rayyan. Test dia kenal abc alifbata tak. Aku tulis kat blackboard then dia jawab huruf apa aku tulis. Gituuu... Dah hafal numbers in english and bm very well... Tapi sampai nombor 10 jela pon ;)) Dah pandai main puzzle susun2. Wuahhh suka sangat tengok development anak ni. Sayangggg khair rayyan sangat2 :x

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha