Tuesday, May 21, 2013

Testimonial saya sendiri sbg pengguna susu alphalipid SD2 :)

Assalamualaikum ;;)

Syukur Alhamdulillah, akhirnya dapat juga saya berkongsi TESTIMONIAL DIRI SENDIRI dengan anda semua. Walaupon belum habis lagi tempoh diet SD2 tapi sangat2 tak sabar nak share

Berat sebelum ambil Alphalipid SD2 sekitar 72.5kg. Dan sekarang lepas ambil 3 tin berat adalah 65kg. Jumlahnya 7.5kg. Nampak macam sikit but it means A LOT. Sebab saya jenis gemuk lelemak bukan gemuk air. Sebab gemuk air lebih senang nak turun berat dari gemuk lemak tepu.

Berat saya sebelum pregnant 68kg. So now sangatttt happy sebab dah berada di bawah angka 68kg. Dan paling penting walaupun hanya turun 7.5kg TAPI BANYAK INCHLOSS. Rasa tak percaya boleh pakai balik baju zaman2 sebelum kawin dulu di mana masa tu berat saya 53-55kg.
 
Macam mana saya ambil SD2 ni? Begini ceritanya..
Tin 1 & Tin 2 = Berturut minggu
Stop 2 minggu (tanpa naik berat, menten je)
Tin 3 = Baru je habis
Tin 4 = Start esok

See? Ade gap di antara tin tapi berat tetap tak naik. Gituuu. Sangat terbaek. Saya dah cuba dan sangat falling in love dengan produk ni. Jadi sebab tu saya yakin dan berani nak promot produk ni pada kawan2 semua.

Jom order: PM/sms/whatsapp 0162335384. Siapa nak jadi member dan dapatkan harga ahli pon bole roger2 saya tau. Agent needed!!


1 comment:

  1. Tahniah ciare..memang nampak sangat ketara perubahan..inchloss lagi penting dari kg sbb buatkan badan kita lagi reshape...

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha