Monday, June 17, 2013

Dating dengan bloggers :)

Assalamualaikum ;;)

Wuah mencabarnyaaaa nak update entry ni sebab ada gambar makanan sedap lepas tu tengah puasa pulak. Grrrr ~~~ Hihi...

Anyway, now I'm working at customer's office. So dah alang-alang berada di sekitar putrajaya tu, seluk-seluk lah pekasam skali. Ngeh ngeh. Maka pergilah berdating dengan kawan2 di alam maya. Errr takde lah maya sangat sebab we've met before. Just that we all know each other from online gitu.. To be exact, we are blogger mommies. We share opinion, we listen to each other, we advice each other. From multiple backgrounds but we get along very well. Even my husband impressed dengan keakraban kami. Jumpa di blog FB whatsapp twitter... Jauh di mata dekat di hati ^__^


Ana and Kak Jue. Nak ajak zaza skali tapi dia missing in action masa ni. Heh :p

Ana and me. My weight was 68kg masa tu. Lengan da kecik sikit kehkeh. Ana distributor Shaklee, siapa nak barang2 shaklee boleh roger beliau hehe.

We had lunch at Padi House. Restaurant cantek dan makan sodap. Sampai sekarang terbayang2 lamb chop yang ku telan ittewww hehe

LAMB CHOP SUMPAH SEDAP

OK bye. Nak lari laju2 sebab tgh puasa ni. Sedap le pulokkk. GUGUGUGU~~~

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha