Thursday, June 13, 2013

Hasya Days Out *During Confinement* Muahaha :D

Assalamualaikum ;;)

HAHAHA Gelak evil japs :D Nasib lah uols terpaksa baca cerita lama2. Nak wat camne, mama rayyan^hasya baru dapat mood berblog semula. Been busy lately. Not that now tak busy, stillll busy dan bertambah busy tapi.... dah dapat semangat baru untuk berblog. Mak suka ^__^

Sewaktu berusia 37 hari 1st time Hasya balik Perak. Nak bawak pegi jumpa family belah mama nye. Dan hari ke 38 1st time Hasya pergi kenduri menikah. Hehe. Mama dah rupa tak dalam pantang jer berjalan sakan HAHA. Yang penting mama still pakai setokin tebal tau pegi kenduri. Segan jek :p

Hari ke 40 dah masuk aeon station 18 ipoh. Mihmih.. Teringat lagi masa ni ada orang nak tangkap gamba dengan Hasya pastu mintak izin upload ke facebook. Malangnya lupa nak mintak nama FB orang tu. Huhu. Dah feeling retis mama Hasya agagaga

Di pangkuan mak ndak sayeeee... hehe.. impossible la di pangkuan mama sebab tengok jari tu kurus ja. Masa ni jari mama saya gemok gila almaklum laa berat mama masa ni 75kg. Kau hado mama gemok camni? KAHKAH

Okay entri di akhiri dengan, bye bye hihi :-h

p/s: Happynyaaaa sebab side income saya dah menjanakan
hasil berbaloi2. Tak sangka buat part-time dan gitu2 nya
tapi hasilnya mantap. Tsk terharuuu~~~
Siapa nak side income jugak? Jom contact saya ok.
Sms/whatsapp 016 233 5384

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha