Wednesday, June 12, 2013

Ke Aquaria KLCC Ayuhhh ;)

Assalamualaikum ;;)

Seriously ciare? Baru nak update cerita bulan 12 tahun lepas??? HAHA :D Masa tu pregnant 7 bulan lebih ok. Now hasya almost 4 months baru kedek2 nak update. Tak kesah la kann, yang penting update update!! ;) Oleh kerana cerita lama dan dah nak lupa, so malas nak membebel. Jom layan the pictures. Lets!


Indahnya ciptaan Allah swt

Khair Rayyan yang tak habis2 mengomel FISH FISH FISH hihi

Papa bercerita dengan anaknya. Si anak plak khusyuk jer mendengar. Aku plak khusyuk jadi photographer. Ngeh

Do not place hand in the water. WHY? Sebab ikan piranha kat bawah gulp gulp :D

Look at the giant fish!!

Punya lah suka tengok fish sampai nak melekat2 pipi tu dekat cermin akuarium tu. Sabar jer lah nak ;;)

Bila dah ada anak ni lebih suka berjalan ke tempat2 macam ni. Bagi anak explore dan lihat sendiri. Sebab apa yang dia tengok dalam buku atau internet tak sama dengan the real one kan. Belum pernah bawak pergi zoo lagi. Tunggu Hasya besar sikit lah boleh sama2 tengok animals ^__^


No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha