Friday, June 14, 2013

Ke kelas belajar mencintai Alphalipid :')

Assalamualaikum ;;)

Tak pernah terlintas di otak fikiran nak melibatkan diri dalam jual menjual ni. Sebab aku rasa I have no such talents in selling. In buying aku memang champion. Terbukti dengan duit gaji boleh dihabiskan sambil pejam2 mata, eh da abis da duit? :D

So sampai bila asik nak abiskan duit? Apa kata aku JANA DUIT pula? Kan best, buat duit. Yes I love money. Kaching kaching!! Hehe. Duit tak menjaminkan kebahagiaan dan kasih sayang tapi tapi tapi... fikir lah sendiri apa TAPI tu. Aku taknak tapi tapi dah. I found the way. And I want to excel in it. Ciare boleh!!

Nanti later aku buat entry bagaimana aku boleh jatuh cinta dengan jalan yang aku pilih ni. Why why why? Senangkan banyak lagi produk lain di pasaran kan? Haaaa.. Tu story lain, tak larat la taip banyak2 HAHA.

Kelas berlangsung di rumah cikgu cantik manis omey omey macam Emma Maembong ni hihi. Dah la aku suke bangat si emma maembong. So dapat jumpa dengan iras2 emma pon ok sangat2 dah. Anyway dah kenal anil few years back through her blog. Love her life stories especially about her BIG DAY, wedding day lah apa lagi. Now, tak sangka dah jadi business partner!! *hugs*


Cheque kepunyaan maisarah. Kenal tak siapa maisarah? Sila rujuk gambar di atas, yang berdiri di atas tangga tu. Haaaa. Itu lah maisarah. Umur baru awal 20an tapi gaji bulanan minimum pon RM 5 ribu ke atas. Eh silap2 RM10 ribu ok!! Yang duduk atas tangga tu kenal tak siapa? Tu haziq AF, adik si Anil omey tadi tu. PONNN GAJI RIBU2 bulan2 hasil JUAL SUSU.


Ni pulak cheque gaji team yg atas2 lagi. Perghhh tengok monthly salary dorang hasil jual susu rasa nak pitam bangun semula pitam balik and so on. Pergh!!! ~~~

Abang Wan, antara leader terhebat kau memang da bomm. Bagi semangat kan anak2 didik macam kami yang baru ni. TQ Abg nik. See, that little children? Kids of my business partner. Siapa kata berbusiness macam ni mengabaikan anak? NO NO ok!! Kami siap bawak anak2 lagi pergi majlis2 ilmu macam ni. Pergi royalty pon boleh bawa anak no problem!! Thats why i love this job. Dah la buat part time, pastu just promote saja dalam FB and blog, lepas tu tak pernah tinggalkan anak2. Each time nak pergi amik stock susu pon, siap bawak my kids skali. Syukur Alhamdulillah rezeki anak2 kan :x

Ni pula kakliza. Pangkat dah tinggi diamond intan berlian sibuk ke sana ke mari bagi talk but still humble dan sudi luangkan masa untuk kami. Thats why aku suka biz ni. Kami tak beza2kan upline downline bagai. Bagi kami semuanya business partners tau. Dan seriusly, walaupon dorang dah taiko tapi tak jemu2 beri semangat dan kata nasihat. Sampai weols yang baru ni segan2. Hehe...

Best kan cerita ni? Hehe... So, siapa nak join team kami sangat2 dialu2kan. Bole sms/whatsapp saya di talian 016 233 5384. Advantages jadi ahli adalah, dapat harga member yang JIMAT! Dan dapat insurans cover (tak ingat berapa juta) jika dapat sebarang penyakit disebab produk ini. See?? Insurans cover berjuta2 new zealand dollars OK!! You nak stay prince court setahun pon bole. Ekeke.

Moral of the story, Company yakin produknya sangat selamat (dan HALAL) sampai berani beri uols insurans cover berjuta2!! I dont think ada produk lain yang beri insurans cover berjuta2. NOPE. NEVER.

So apa tunggu lagi, jangan tunggu esok. SMS/WHATSAPP saya sekarang ok 016 233 5384 :)

2 comments:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha