Monday, June 17, 2013

My cheeky babies ^___^

Assalamualaikum ;;)

Yes, monday blues. SANGAT. Today woke up at 5am reheat lauk pauk. 5.15am makan sahur sorang2. 5.30am settled makan. Then balut barang2 customer yang nak dipos harini. Since ada customer yang buat payment jap 11.30pm tapi aku dah tido, check masa sahur rupanya dah bayar, so kena la pos kan. Sebab aku janji payment before midnight akan dipos keesokan harinya gituu ;) (Ads jap: Tudung 3 layer chiffon dan SUSU alphalipid SD2 dan LIFELINE -- ready stocks. Whatsapp me to order k. 016 233 5384). Dah la wrappers tak cukup kemudian dengan tak berapa kreatifnya aku wrap pakai A4 paper jek. Huhuhu... X syomellll...

Anyway pas solat subuh pergi melingkar macam ular sawa kekenyangan la sebab baru lepas sahur kan. Bangun pagi timbang berat naik 1kg. DAMN. HAHA.

Whatever it is, monday2 blues ni, tengok jer gamba anak2 then terhibur sikit hati mama. Mama doakan anak2 mama happy kat taska, tak nakal/menyusahkan pengasuh ok... Be a good abang dan adik :x

ABANG

ADIK
Pictures taken about 2 months ago. Hehe. Now Hasya makin chubby hehe. Anyway, flawless gila kulit aku. Biasa laaaa, i pakai cleanser 360 namanya. Free je, boleh download dekat telefon. AGAGAGA. Lariii ~~~~


No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha