Thursday, June 20, 2013

Sejuk perut mama mengandungkan rayyan ^__^

Assalamualaikum ;;)

Alhamdulillah, walaupon rayyan belom pandai baca surah2 pendek, atau baca doa2 secara jelas, but at least, dia sudah ke arah itu. Kalau suruh baca doa, berkumat kamit bibirnya ;;) Dan kalau suruh semayang laju2 dia hampar sejadah. Mama sangat2 terharu tengok kelakuan budak 2 tahun setengah ni. Yes, dia anak yang aktif, sukar nak kawal dia, but in some aspect, aku rasa dia sangat2 baik. A VERY GOOD SON. Perghhhh mak mana yang tak suke puji anak kan. Hehe...

Walaupon semayang tertonggeng2 but at least, kita nampak ikhtiar dia... Dia tonggek2 pon, mama tetap happy. Comel sangat tengok anak mama semayang. Mulut kumat kamit sebijik dah mcam rupa orang semayang. Pandai angat anak mama :x


Semayang 4 rakaat penat kot. Jadi dia semayang 2 rakaat jer. Lepas tu menonton papa habiskan solat. Omey angat abang. Sejukkk perut mama mengandungkan abang rayyan dulu. Moga Khair Rayyan jadi anak soleh. Yang boleh bimbing adik2 dengan baik. Aminnn Ya Rabbal 'Alamin....


1 comment:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha