Friday, July 5, 2013

My prince and princess ^__-

Assalamualaikum ;;)


Haih, once dah terstop-stop buat entry blog gini lah. Malas tu meruap2. Walhal draft entry belambak dah upload gamba. Tinggal nak tulis taip je lagi. Memang pemalas betol mama rayyanhasya ni ;)) KuiKui...


OK since memang malas, layan gamba permata hati intan payung jantung pembuluh darah saya ni. SAYANGGG ANAK2 MAMA :x


Omey angat dia tuuuu. Tapi, hasya suka tarik tutu skirt tu sampai terselak2... Sabo jelah huhu

In polkadots. Mama suke

My prince and princess

:x :x :x

2 comments:

  1. Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. sgt comel... skrg dh brp org anak...?

    jom jenjalan kat http://duniafaisza.blogspot.com

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha