Thursday, August 15, 2013

Salam Aidilfitri 2013

Assalamualaikum ;;)


Tema raya kedua -- PINK. Raya pertama tema kelabu asap dan hitam. Raya ketiga pula kuning gold gitu. Tapi buatlah tema banyak mana pon. Akhir sekali, gambar tangkap sendiri je seperti di bawah. Tak ada pon sessi bergamba ala2 studio. Plan photoshoot ke studio semua kelaut. Maka, gamba berhashtagkan #selfie seperti di bawah saja lah yang ada. Jadi laaaa. Janji ada. Ini pon sebab Si Mek Hasya masih belum berlari. Nanti dia dah sibuk masuk team ahli pecut negara berlari sama Abang Rayyan, tinggal mama jer lah sorang2 berhashtagkan #selfie kat instagram tu dik. Redha je lah.


Mama with Mek Hasya

Apa pon, kami sekeluarga ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin jika ada salah dan silap. Dan, saya sudah memaafkan semua. Walaupun hakikatnya seperti tiada bergaduh dengan siapa2 namun, lembutkan hati untuk memaafkan. Saya maafkan driver kereta yg &*&*&^ di atas jalan raya pagi tadi. Heh.

Raya was a blast! Dapat berkumpul dengan kaum keluarga belah Terengganu yang tidak kurang besarnya. Alhamdulillah. Ada rezeki boleh berjumpa lagi. Yang tak sempat juga tak apa, ada rezeki dan jodoh, ketemu lah kita nanti. Buat kaum keluarga ku tersayang di Perak, I know uols tak rindu langsung sama guwe. Takda siapa pon sms, ini kan nak call bertanya kabar tentang saya. Sobs T___T. Amboiii bukan main lagi makan sedap2 uols lupa sama saya yaaa! Heppp biasa dia tuu!! Hihi. Ok ok tak ambil hati pon. Nanti hari merdeka kita ketemu. Seraya meraikan hari perkahwinan cousin kita tu. Kawennn juga beliau. Ingat tak reti reti nak kawen. Bahahaha.

OK lah sekian saja. Wassalam.

1 comment:

  1. selamat hari raya mek hasya!. bilaa nak jumpa ni. nak kasi duit raya ngeeeeeeeee

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha