Monday, September 9, 2013

Bertuahnya saya :)

Assalamualaikum ;;)

Bertuahnyaaa la haiii.... Yelah, tak semua wanita berpeluang menyusukan bayi dia. Ada masalah susu takde, masalah baby pulak taknak susu badan dan macam2 masalah lagi. Tapi Alhamdulillah Mek Hasya dan Abangnya memang favorite nya susu cap gantung ni haaa.

Pada satu hari masa lepak2 kat rumah tengok tv aku cakap kat MK "tau tak kelenjar susu tu macam buah anggur?" -- Dia jawab "ha yeke?" Lepas tu laju2 dia google. Dan jumpa gambar di bawah ni. Terus cakap "ha ah laaa mama. hebatnyeeee"


Terus kembang2 la mak ni kan bila dipuji hebat. Mau tak hebat? Hihi. Tapi bila lambat pam sakit dia tuuuuu... amboiiii.. nak nangis ok. Ada lah jugak beberapa kali balik keje nangis sebab terlupa bawak pam atam sibuk sangat sangat sampai tak sempat pam.

Agaknya bila dah sakit sangat tu, bukan buah anggur, dah jadi buat mempelam agaknye ;))

To all mommies yang breastfeed baby out there, congrats! U're lucky too!! :x

4 comments:

  1. ok, actually iols pun xtau.. huhu..tq sbb bgtau..hihi...comel je pic tue..

    ReplyDelete
  2. lupe bawak pam?? hoho. kalo aku berlari balik amek. hee. sanggup tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la ada skali tu mmg betul2 busy sampai x bole nak lari jap. B keras gila macam ada batu kat dalam. Sakitnya!

      Delete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha