Monday, September 23, 2013

Hari Malaysia pegi Cameron jap

Assalamualaikum ;;)

Yeay I like unplanned program sebab bila pegi rasa puas. Sebab tak ada plan apa2. Skali ada program pulak. So the black day became white. Paham tak. OK maybe tak perlu paham kan pon. Baca je. Dah dah tak payah baca pon takpe. Muahaha

Dannn sesampainya di Cameron Highlands terus pegi makan. Makan nasi la noks. Takkan lunch nak makan stoberi. Keje gile namanya tu. Agak2 la. Kot ye pon. Tak payah feeling omputeh sangat lah. Nasiiii juga mak cari. MKRayyan pon dah bersuara nak nacik nak nacik gitu. Hasya plak nyonyottt je mentennn. Maka mak perlu makang nasi nati takdok susu guane plop?

Lepas makan baru boleh berfikir secara waras dan jalan2. So weols pergi ke Strawberry farm ape tah. Makan kudap2 stoberi with whipped creams, scones and strawberry jams, strawberry juice, fries for kiddos dan pelbagai lagi. Hahah kata baru lepas makan tapi sakan melantak lagi kan. Ade mak kesah? *sebab tu kau gemok ciare* Eh gamba makanan strawbery tu lupee pulak mak nak snap. Google je lah uols.

Lavender park ni. Gile cun. Atas bukit berbukit2. Tonggek2 mak manjatnye. Phew. Tengok tu rayyan langsung pakai selipar kakak dia. Selipar princess bagai. Gasak lah.

Me and mek hasya tak mungkin berpisah. Melekap saje sokmo dengan mama. This girl memang manja sangat. Suke duk celah tiak hangit mama kann *euuuuwww* haha

Perkembangan terbaru Hasya nanti iols up dalam entry lain la ek. Just want to say yang dia dah berdiri!! :D



Hensem dah skali pakai selipar gegirl plak hadoiiihh. Hilang macho kejantanan anak mak weeeweeee ;))

THE MAN

LITTLE MAN

YAYEN AND AKAK

My sis little family ~~

5 comments:

  1. Ateee...makin kuruss MK mak nengok.. jelesssss

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh siapakah anda? Hihi. Ate MK mana ade makin kurus. Beliau MAINTAIN kurus. Tidak kurang 1 kg atau tak naik 1 kg pon lepas kawen ni laaa ;)

      Delete
  2. cantiknya tempat tempat itu... nak jugak pergi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang cantik. Lawa dah cameron skrg tp x sejuk lgsg dah T_T

      Delete
  3. cantiknyerrr....tp pok nyer bz sokmo, xleh nk bercuti lg :(

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha