Tuesday, September 24, 2013

My birthday treat ~ Jom ke SPA!!

Assalamualaikum ;;)

Kali terakhir pergi spa adalah masa di Bandung. Sebulan sebelum pregnantkan Hasya. Kira dah setahun setengah la lebih kurang. So I DESERVE a spa treat ok. Hihi. Since aku dah join member spa ni (nama spa dirahsiakan haha. nak tau sile pm. koser mak nak buat iklan spa kat sini. i bukan duta :p), maka guna lah privilege member tuuuu. Membazirrr kalo tak guna. Dapat rege member range diskaun RM20-30 gak. Terbaekkk hihi.

Gile kemhooo minah ni.

Waiting room di spa tersebut
Aku amik pakej untuk member. Ada pakej untuk harijadi. Since masa pegi ni bulan 8 so aku amik la pakej besday gituuu. Dalam pakej tu ada face spa (30 min), sauna (30 min), body scrub (1 hour), tangas (30 min) dan hot ginger tea. Total RM120 gitu untuk member. MURAH KANNN :D Cadang nak pergi la bersauna tu at least 2 bulan sekali pasni. Terbaekkk ;)

So kepada isteri2 dan ibu2 di luar sana. Rajin2 lah ke spa, manjakan diri. Anda sangat2 deserve it setelah berpenat lelah di opis, di rumah lagi... Dah serupa bibik kat rumah. Huhu. Lepas pegi tu jangan lupe claim kat suami ye. Adiossss. Hihi...

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha