Monday, September 9, 2013

Syawal Tamat Sudah ~ Tapi iols baru nak upload gamba 1 Syawal pfftttt :p

Assalamualaikum ;;)

Sekadar mengabadikan Raya 2013 sempena sudah berempat tahun ini. Alhamdulillah. Gambar pon hanya printscreen dari instagramku melalui web. Mihmih. Malas nak korek album kang kena edit2 lagi sebab saiz besor.

Memang syok raya tahun ni. Meriah sangat. 'Meriah' sebab dah 2 anak. Anak pertama kemain melasak. Pagi raya belum apa2 dia dah abis berpeluh. Memang sakan la masam budak tu. Belum tengahari lagi. Mak pak pon turut masam le ngejor dia ;))

Tambah meriah pulak dengan baby i ni haaa. Asik berkepitttt ajer. Orang lain nak pegang dia pon tak ada chance sangat sebab dia memang melekap dgn mama sokmo. Apa lagi? I kan sumber makanan dia. Nyonyot jer lah keje nye hihi :D

Tema kelabu tapi aku saje nak blackkk gitu. Nampak putih sikit. HAHA. Tp kalo dah gelap tu gelap le jugakk huhu

Kami dah comei2 tunggu papa balik sejid. Abang masa ni dah hilang ke mana tak tau. Main dengan cousins dia le tu

Haish mujur dekat rumah sedara. Kalo kat rumah tah sapa2 wat malu je. Tapi time ni pon malu jugak la. Budak tengah melasak kata kann

Hasya memang atas riba je. Susu tido nangis change diapers susu tido....dan repeat la situasi ni 40x sehari hehe

Raya kedua ketiga bagai tak payah la upload. Nak cari gambar pon 1 hal dah. Malas malas. Kalau nak tau update terkini pollow #instagram mak jer lah k. Mak aktif di sinun hihi.

Syawal sudah berakhir... Moga kita panjang umur dan berjumpa lagi dengan Ramadhan dan Syawal di tahun hadapan. AMinnnnn.

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha