Tuesday, October 1, 2013

After 12 years....

Assalamualaikum ;;)

Tak silap, 1st reunion for 1st batch Sek Men Tek Gerik (#semetrik) was held.....tahun awal 2009. Bulan Feb tak silap. Masa tu aku dah bertunang dgn MK. Tapi masa kejadian reunion di Tower Regency Ipoh tu aku pegi sorang je. Tak ada bawak encik tunang pon. Ape kessss nak bawak dia kannn ;))

Lepas tu macam ada jugak a few reunion tapi ada hal2 tertentu dan tak dapat join. And just like ting!! Tetiba plan mengejut menyerang rumah Achik yang baru pindah dari Teluk Intan ke Subang. Yeayyy. Bertambah ex-semetrik di KL/Selangor ni. Senang la sikit nak dating2 kannn. Hiks.

Since MK keje sabtu maka iols jadi mak beranak dua bawa kids jalan2 jap. Fhewww serius cabaran. Especially nak control si abang kat rumah orang. Berpoluhhh tiak mak. Sebab aku tau achik jemput weols2 je sebab tu berani bawak MKRayyan. Kalo tak aku tinggal je dia dengan nenek angkat dia. Hiks.

Tak ramai pon. Ada 7 orang jer termasuk aku. Hihi. Perjumpaan awek2 je. Kalo reunion skali dengan lelaki2 tak best ar. Lagipon mana kawan dengan laki2 pon dulu. Baiklah konon

From left at the back: KD, mai, nur, tina. From left infront: me, mkrayyan tersepit, achik riba my hasya dan anul :) Happy betul muka2 kami. Mana tak happy. Dpt makan sedap2. Laksa wehhh. Kek choc moist sedap nak mampusss hihi...

Seterusnya layan jelah gambar2 kami ye. Takde story telling pon. Semua meroyan bergambo haha

Rayyan macam besday boy plak setiap gambo dia ada. Anak2 kawan2 aku semua hilang tapi dia je setia berposing. Sangatttt macam mama suke posing hiks


Sukeeee sangat gamba ni. Senyuman rayyan tuuu cairrrrr hati mama. But mama not in the picture laaa :-S

Amboiiii tebal gelang tangan bini manager hahaha. Sampai terlentok mekcha tido atas dunlopillo. ops!! Jangan marah chikkkk hihi



Hah ada pon gamba anak2 kawan aku. Besday boy (anak achik) masa ni tido dah pon. Memang achik nak wat makan2 besday utk anak dia. Kami saje jee serbu sebab ada laksa hihi. Besday boy ensemmm wooo.

Tak ble blahhhhh rayyan posing. Haha

Hasya redha digomol oleh aunty2. Almaklum leee semua depa anak boboy. Jumpa gegirl terus gomol2 hihi

#ootd mekcha

Sekian sajaaa cerita mini gathering kami. Nanti nak buat lagi mini potluck pula. Cant wait!!

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha