Thursday, October 24, 2013

Flash back balik zaman sekolah menengah dulu :)

Assalamualaikum ;;)

Huih feeling betul lah harini. Bercoding sambil flashback zaman muda mudi. Hihi. Nak bercoding ni perlukan semangat. Dan terusss download full album N'sync. Ada 4 album kesemuanya, kalau tak silap. PLAY ALL SONGS. Sambil2 imbas memori zaman sekolah menengah. Hihi. Dan thanks to Backstreet Boys dan N'sync, aku dapat English A dari darjah 6, tingkatan 3 dan tingkatan 5. MUET je tak berapa cerdik dah sebab sibuk bercinta wakaka :D


Lepas abis play all songs ni, nak download album2 backstreet boys plak. Terbaekkk. So, u guys suka lagu apa zaman2 dulu? ;;)

1 comment:

  1. sep skit.. same2. layan Nsync.. sanggup beli kaset depa nok.. lagu krismas pun mak layan.. hahaha.. eh download lagu2 ni kat mana? tetiba sgt kennn

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha