Wednesday, October 30, 2013

Main buai style terbaru

Assalamualaikum ;;)

Haih macam2 lah Khair Rayyan ni sekarang ;))

 Haaa kau ado??? Tak ado kannn? Hahha

Rasa nak babap babap je ponggong budak ni weeheee. Kemain lagi dia main swing sekarang ni. Dulu penakot naik buai sampai menangis2 nak turun. But now tiap2 petang acara wajib main buai (kat taska je pon, not in a park) kalo tak dapat main buai alamatnya memang menangis la sepanjang dalam kereta sampai ke rumah. Tapi mujur kalau hari hujan dia tau tak boleh main. Kalo tak jenuh makkk. Dah la musim hujan sekarang. Huhu. Yes, he is still wearing diapers. 18 days to 3 years old, young man! Besar dah anak mama. Bila nak off diapers ni?

OK adik nak join the picture jugak. This young lady memang rajin. Aktif sangat. Demam 39.9'c pon gigih aktif jugak. Alhamdulillah. Tapi gamba ni dia dah sehat dah :) Cuma masa demam walaupon aktif, dia tak ceria. Hari2 sihat memang ceria awek ni. Kuat membebel dan giggles :D Adik, bila nak tumbuh rambut? Mama tak sabar nak tocang rambut awak ni hihi

My sweethearts. Both of them. Eh, silap. Three of them. I love them all, unconditionally :x :x

Err gambar diakhiri dengan DNA rambut mama yang bertaburan merata2 dalam rumah. Pftttt. Memang fasa gugur rambur sekarang. So badly. Stressssss!!

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha