Thursday, October 24, 2013

Movie timeeee :)

Assalamualaikum ;;)

Dah bersusuuuuun cerita aku download since last week tapi belommm ada masa nak tengok lagi noks. Malam2 pon bercoding jugak. So bila masanya nak layan movie? Hmmm. Malam tadi riki-riki kat MK. Kabo kat dia, kan best kalau ada TV dalam bilik tidoq. Pastu beli HD player yang portable hdmi tu kononnya, wuahh bestnya. Tv kat ruang tamu untuk channel2 tv, dalam bilik khas untuk pasang video. Best ape. Aku kan gigih download movie, so bila lagi nak tengok kan. Sambil2 nak tidoq tu layan movie ok jugak tu. Alah tv kecik2 je. Yang ringat2 and nipis untuk sangkut ke dinding kennn. Cewah berangan ;))

Skali laki mak cakap, "tak boleh, ada radioactive. bahaya"

Bole? SENTAP MAK. Sejak bila jadi officer kawalan radioactive plak ni. Hiks.


Oleh angan-angan kekal menjadi angan-angan ko duduk diam2 situ ciare. Ko tengok jelah cite2 hok di download tu dalam laptop sorang2 malam2. HUKHUK. Eh, ni konfem ada yang komplen I menyokong cetak rompak ni kang. Anyway ini bukan cetak rompak. Ini adalah version HD ok. Dah release version HD baru aku download. Soooo kira tak cetak rompak la kan? Lagi pon aku bukan amik keuntungan pegi jual ke apa. So far takde sapa2 pon copy cerita aku ni. Adalah sorang dua je yang copy. Jadi, encik polis jangan tangkap saya ye. Peace yo! :p


No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha