Friday, October 11, 2013

My sunshine :) -- Happy Eidul Adha uols

Assalamualaikum ;;)

I'm reaaaaaaally looking forward for weekends every weeks. Can't wait for those 2 days in a row. Sebab dapat meluangkan masa with my kiddos. Suami tak termasuk pakej sebab hari sabtu he has to work. Pfffttt. Hehe. Takpe, dah 4 tahun lebih bersama. Since ada anak, tak ada lah sunyi masa dia kerja. Malah kadang2 tak sempat nak rindu2 papa sebab sibuk dengan budak2 berdua ni. Hiks, sorry papa. Don't worry. I love u. Hehe.

And, this week cuti lama sikit sebabbb nak rayaaa. Bukan raya yang diexcitedkan tapi adalah cuti yang tidak disabarkan. Sebab sukaaa sangat bergelumang golek2 dengan kids kat rumah. I don't mind spending 48 hours at home with them. Tak keluar pon tak apa. Tapi this week kena lah keluar kan. Sebab nak balik kampung. Kami akan balik Perak on Sunday morning. Lepas setel hal2 di sini baruuu pulang ke Ipoh. Yeay. Can't wait. Nak main masak2 rendang with sistars :D

Ok lah semua, sempena raya haji Selasa depan, saya nak mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha ye. Kpd yang membuat Qorban, tahniah. Drive carefully, eat carefully and take care everyone! I end my entry with gambar wajib di tanah blog ini, my two beautiful sunshines. Dan blog diisytiharkan cuti sehingga minggu depan tak tau hari apa. Haha. Bye!

Excited main swing sebab dah pandai swing sendiri. Abang dah besar. tsk tsk

Si sexy ni nak main jugakkkk. Kluar kopek sebelah. Muahaha. Ops!
Until next time, assalamualaikum :)

1 comment:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha