Tuesday, October 22, 2013

Na Na Na Naa Ganu Kiteeee

Assalamualaikum ;;)

Ok otak tengah penat. Otak letih bekerja. Rasa baru lepas angkat lori 10 tan punya super penat. Begini lah kerja pakai otak. Penat hoih penat. Maka istirehat sebentar sambil tunggu kepala punya berdenyut stop/slow dulu denyutannya. Pfffttt. HAHA

Sambil2 relax tu sempat buat transaction xxx shopping baju anak2. Wakaka. Lepas tu dalam berdenyut2 tu sempat juga menyelam minum ayaq dekat website IKEA dan masukkan lebih kurang 10 itam dalam to-buy-list. Rasa macam nak pergi IKEA next week dan 'menderma' seratus dua. HOKHOK.

Begitu lah pompan (perempuan dalam bahasa Kyrin adalah POMPAN; Err kyrin pula is my niece). See? Ayat sudah tunggang langgang tidak mintak difahami sesiapa. Cukup lah sekadar jari menari-nari atas keyboard sukati bapak jari aku ar nak taip ape. Kau ado? Tak ado diam AGAGA

1. Shopping/window shopping

2. Lihat gambar anak2

Pasti hilang resah di dalam otak ini. Ermm rinduu anak2 mama. Yes anak2. Plural di sitewww. Dua dah anak iols rasa tak percaya EKEKE. Oleh yang demikian, nak lihat gambar anak2 dan suami tercinta sekejap YEAY. LET'S!

Barisan tentera di sebelah keluarga suami saya. Ada 7 cucu kepada arwah Pok Hing dan arwah Mok Lijah. Meriah sekali. Itu pon sorang askar lagi tidak masuk dalam gambar kerana disyaki sedang amukan. Hiks.

Happy mat rayeng di atas riba Umi. Kalau kat perak dia manja dengan Makndak, siap panggil makndak MAMA (sebab kes tak reti sebut makndak lettuww hikhik) dan kalau balik Ganu dia kemainnn manja dengan umi. Gewam nengoknya tuuu. My little heartbreaker. Mucho sarangeyo. Bahasa sepanyol campur korea, ponnn voley.

Last but not least, Mekcha dan Papa. Elok sangat le tu sedondon they'ols. Mama kecik ati lah dengan Acha sebab Acha punya 1st word Papa. Apapapapapapa sokmo. Celik mata papa celik mata papa. Tapi nak mama jugak. Mana aciiiiiii GRRRR. Hihi

Dah 8 bulan baby mama ni. Gigi pon nak masuk 2 batang. Semakin gigih nak bangun berdiri. Mama rasa next month gegirl mama da boleh jalan kot. InsyaAllah :)

p/s: Tak sabar nak jumpa weekend!


No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha