Thursday, October 10, 2013

#ootd

Assalamualaikum ;;)

Siapa follow instagram mak perasan la kot hashtag #ootd tu. But its not a daily routine. Sebab sebagai mak beranak dua yang bekerja masa aku terhad. Semua kena express. Bila sempat aku akan #ootd. Bila tak sempat. Diam2 sudah. Maka sepilah instagram ku tanpa sebarang #ootd pada hari tersebut. HAKHAK.

Ada orang tanya, ciare OOTD tu apekah? Hmmm... Aku pon dulu tatau gak apa jadahnya #ootd. I used to use #wiwt instead of #ootd. Dah #wiwt ape pulakkkk??? hahaha. Uols, apa kata luangkan 30 saat dan google. And the answer is there.

AcronymDefinition
OOTDOne of These Days (Pink Floyd song)
OOTDOutfit of the Day (fashion)
OOTDOut of the Darkness
OOTDOrder of the Dragon (gaming guild, World of Warcraft)
OOTDOut of the Dust
OOTDOffer of the Day (Offers.com)
OOTDOut of the Dryer
OOTDOrder of the Dragonriders (Age of Conan gaming guild)

#ootd aku bermaksud yang diboldkan dengan kaler merah di atas. Gituuu. #wiwt plak adalah What I Wear Today. So basically, ianya sejenis aksi syok sendiri yang kau perasan kau hebat sangat pakai baju macam retis lepas tu pose gedik lepas tu upload kat social network. Secara kasarnya, u're simply-a-bit-pyscho-fashion-maniac-pftttt. HAHA. Yeah that's me. LOSER je mampu buat semua benda ni :))

Tanpa buang masa, let's see some pictures of me being psycho-perasan-tak-ada-sapa-kesah :D

KAU KENAPA SENYUM MCM TU? NAK KENA TUMBUK?

ANAK ANG PON MASUK #OOTD SEKALI. SIAN ANAK ANG JADI MANGSA MAMANYE. LEPAS TU KANTOI PULA BAJU TUNGGANG LANGGANG DALAM ALMARI. PFTTT. BLAH LA CIARE

TAK PAYAH BERANGAN SLIM LA CIARE. KO POSE MACAM MANA PON TETAP GEMOK. PUI

RIDICULOUS. STOP IT CIARE. HATERS EVERYWHERE. I'M WATCHING YOU

KESIAN LA MINAH PERASAN NI. TAK SUKA!

Sekian sahaja entry saiko. Bye. I hate you (you know who you are. pfttt)

3 comments:

  1. mane ade gemuk.. tak gemuk pon ciare..

    ReplyDelete
    Replies
    1. with the right angel and right mirror, pasti kurus hahah :D

      Delete
  2. Dah slim ape..nanti jmpe eh..makan²..=)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha