Wednesday, October 30, 2013

sentap

Assalamualaikum ;;)

Baru-baru ni mak sentap on instagram. Biasa lah dah makin tua ni mak makin sensitip noks. Sedih tau mak. Haha. Anyway, sebelum ni instagram aku kan takde privacy. Open for public. Sesiapa pon boleh view semua gamba2 yang aku upload on instagram.

But but but... Not anymore. Now aku memilih follower aku. Strictly for FEMALE only. Pasai apa? Ada lah beberapa kejadian. Jantan yang mulut takdak insurans menuduh saya melucah dalam instagram. Wattaheck kan?? Nak tau tak gambar apa yang dia kata lucah?

EBM - Susu badan yang ku pam. Kesian susu tu. Takde aurat pon. Takde salah. Dituduh lucah. Wakaka

Breastfeeding moments - Yakni telah kupastikan tiada seurat rambut secebis kulit aurat pon yang didedah. Gambar aku menyusukan mekcha dalam situasi takda apa yang terdedah di situ... Completely not a sexual harassment ke apa.

Well apapon tafsiran melucah itu subjektif. Because it depends on who interpreted it.

From the bottom of my heart, much apologies to whom may think the pictures I've uploaded made them upset. 

Dan secara rasminya semua follower berjantina MALE telah diblock dari meng-view instagram saya. Yeah, I know. Sebab nila setitik habis rosak susu sebelanga, sebab ada je kawan2 lelaki yang baik2. Well, just berjaga-jaga. Takmau pisang berbuah dua kali gitu.

On the bright side, I feel comfortable for having all female followers. Peace no war :x


12 comments:

  1. Dia fikir negatif jadi negatiflah... Kesian org tu kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 'kesian' sangat orang tu. otak blue abis haha

      Delete
  2. lerr, ade je modal lelaki lelaki ni ehh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. gersang terlebih tu. pffttt. g la tgk cite lucah sibuk tgk instagram i wat ape kan :p

      Delete
  3. Bagus lg mcm nie kak.. kita nk post gambar lucah pasnie pun no hal haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasai. lepas ni lg tenang nak letak gamba gedix2, ootd bagai hehe

      Delete
  4. Oooo patutla..hahah..kadang2 some ppl ni perception dia x sama mcm kita..xde salah pun, xkan la kita bengom nak letak gamba lucah kan ahaha padan muka diorang dah kena block :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. tafsiran lucah dia terlalu menjengkelkan haha. tu la, serve them right! :D

      Delete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. almaklumlah imaginasi dorg ni lebih tinggi dr langit ke 7.... heheheheheh.

    -mar-

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha