Monday, October 7, 2013

Sesekali layan korean cuisine best wooo ;)

Assalamualaikum ;;)

Maka ke Ko Hyang lah kita. This one was at Cyberjaya. Nak ke midvalley time lunch hour memang tak sempat le kan. So sibbaekkk ado yang dokek. Hihi. Tapi menurut pakar makanan korea, yang dekat Midvalley punya Ko Hyang lebih sedap. Mak rasa sedap jeee. Sebab mak suka makan. Mak tak makan batu dengan kayu je. Yang lain semua sedap. Mihmih.

Jommm cuci matooo ;))

Suka set sudu dan chopstick yang panjang-panjang tu. Sooo korean hihi

My friend's. Tapi rasanya dah tak genuine. Terlalu malaysia. Siap ada cili padi. Rasa pon dah macam masak merah katenye haha

Ramen. Macam maggi je rupanya tapi sodapppp. Lainnya sebab ada kimchi dalam kuah. Dan lotsa beef. Mantapp


Kiwi juice for me

Korean pancake. Macam jemput2 je rasanya hiks

Glass noodle. Tak tau sedap ke tidak sebab tak rasa hihi

Mine was dolsot bi bim bap yang berada di atas kiri di dalam gamba ini. Sedapppp. Mak suka sangat. Last week makan dol sot bi bimbap kat Setia City Mall. Sedap jugak. Mak suka mak suka (nada mei-mei hehe). Kesimpulannya aku suka makan. Bagi la makanan negara apapon InsyaAllah habis ku telan. Hiks. Until then, chow :-h


1 comment:

  1. akak..sy penah makan glass noodles tu..lembut yarabbi.xsempat kunyah.hehe.tapi bukan ko hyang la..hehe

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha