Wednesday, November 13, 2013

Stay up jommm :D

Assalamualaikum ;;)

Dengan lafaz bismillahirahmanirrahim, nak stay up malam ni. Infact, almost tiap2 malam pon sekarang memang iols stay up sampai 3 am 4 am macam tu. Dah macam kelawo dah teman. Abis tu nak wat cemana, time malam2 ni la idea banyak nak bercoding. Siang2 aku rasa 'panasssss' je rasa nak bergaduhhh je haha. Malam2 ni la baru ada ketenangan. Pakai earphones, pasang lagu wrecking ball kuat-kuat. Eh ;))

Saje je buat entry ni. Nak bagi segar sket bijik mata. Tadi terbancuh milo plak. Aiseh. Patotnya bancuh kopi. Salah plak. Blasah jelah nak. Hehe. Until then, chow!!

 

1 comment:

  1. selamat berstay up. sy kalo ada test ke eseimen ke wajib bancuh ipoh white coffee. benda alah tu je leh buat stay up :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha