Friday, November 8, 2013

#tgif

Assalamualaikum ;;)

Hari yang ditunggu2 setiap jumat. Sebab

1) Rehat lunch panjang so boleh jalan2 jauh sikit. Tapi harini tak kot. Just duduk diam2 buat kerja. It's a hectic week. And will remain like this until next week. Aduh duh duh duh

2) Esok lusa cutiiiii. Yeayyy. Minggu ni tak ada plan pegi mana2. So memang nampaknya just cuddling2 je duduk rumah dengan baby besor and baby kecik tu

Esok macam biasa ada kat rumah je since MK keje. Malam jelah baru dapat keluar pon. Now anak dah dua aku tak rajin dah la merayap. Dulu time anak sorang OK je jalan2 dengan kawan2. Bukan apa, kalau berjalan dengan kawan, taknak susahkan orang sebab Rayyan most of the time is uncontrollable. Jadi memang kena kejar dan sebagainya. Tu memang kerja papa dia bila weols keluar. On the other hand, Mekcha is sooo adorable and a good baby. Nak jalan2 memang senang. Make sure she's happy iaitu kenyang dan pampers tak boleh berat sangat. Biasa lah diva kan ;))

Ahad just nak buat cake untuk anak sedara belah MK. She turns 1 last week. Cepat ja masa berlalu udahh setawon


Pagi ni aku breakfast sihat. Susu+oat. Sebab aku perhatikan kalau breakfast oat perut memang kelihatan lebih kempis. Lunch plak melantak macam biasa. Malam pulak lebihkan lauk kurangkan nasi atau tak perlu nasi kalau lauk banyak sangat

Erghhh I miss sushi sangat2. Tak ada geng la nak pegi melantak sushi. Wuwu

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha