Monday, December 16, 2013

1st time ke Plaza Masalam Shah Alam

Cerita berminggu sudah ni ;;) Adoi sekarang tak mampu lah nak berblog dan update secara pantas macam dulu. Cerita semalam, tulis harini. Baru lah mantop dan blogger sejati. Ni nak cerita aku ada blog dekat orang pon tak sampai hati. Muhahaha

Anyway, 1st time pegi Plaza Masalam Shah Alam ni. Went on saturday dah sah sah lah hari MK kerja so, single day it was. Errr single beranak 2 memasing. My sis memang husbandnya belom turun kapal masa ni, so manjang solo minah ni HE HE HE

For me tak ada apa yang unik dekat Plaza Masalam. Sama je macam shopping mall lain. Cuma yang bestnya sebab ia TENANG. Aman damai sikit bawak budak2 ni. Masuk je anak2 weols terus haru biru bingit satu mall. Semua mata pasti memandang dan tengok sinis terhadap kehiperaktifan anak2 kami. Takpelah. Saya redha ada anak aktif macam ni. Yang kecik tu pon on the way aktifnya. Get ready mama papa


Sebelum masuk mall isi perut dulu. Ke mana lagi kalau tak bukan melantak sup gearbox di Ani Sup Utara. Memang terbaekkkk. Salah satu tips cara nak menggemukkan badan. Phew


Best buddies ni. Kakak memang rajin melayan Rayyan dan Hasya. Pandai kakak jaga budak2. Mama nye yang tak paham2 signal Kayra nak adik lagi???? ;))



My mekcha omei omei angat ie tuuuuuu :x Time ni nak pulak dia pakai topi tu lama2. Kalo tak, dan 2 saat je lepas tu abes kena sentapppp


Abang DIpaksa duduk dalam stroller. Mujur mau je dia. Cuma time makan je lepas. Bila dah lepas tu harap maklum je lah apa akan jadi. Tunggang terbalik semua


Me and my cute sis. Yeayyy I know. Dia kecik aku mokmok HU HU. Acha gendong pakai carrier tu je. Fuhhh 7kg lebih kot aweks ni. Itu lah kali terakhir aku menggendong dia lepas tu sakit2 pinggang. Riso slipped disc T___T Camtu ke eja slipdis??



Hang out at cafe. Nampak aman je bergambo kannn. TETAPI, 3 budak besor ni kemain lagi. Haru biru kedai. Tuan punya cafe pon macam nak halau kami je sebab anak2 kami mentakotkan customer lain.


Sibuk berlari kasut tak ke mana. Asik menjerit. Dapat air kotak tu abis dipicitnya, lepas tu mengamuk tantrum tak semena-mena. Ini lah perangai Khair Rayyan ni kalau uols nak tau


Last but not least, gegirl teamm :D

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha