Tuesday, December 24, 2013

Dugaan Akhir Tahun

Apa khabar semua? Kami di sini khabar tidak berapa baik. Dugaan bersilih ganti dari aspek kesihatan. Sorang demi sorang tak sihat. Macam main pass beten plak. Dan paling pilu hati nurani apabila Hasya tak sihat dan terus warded last week. Rabu - Ahad. 5 hari uols 5 hari. Pecah berderai hati jantung mak ni T__T

Alhamdulillah dia sihat menjelang hari ke-5 antibiotik cycle tu siap. Syukur sangat2. OK lah nanti later I'll story in details. Sekarang tak dapat story lagi. Why? Becoz yours truly pula down with fever lah, infection bagai lah. So far I'm getting better. Dapat dose antibiotik dengan painkiller paling kuat skali Doctor cakap. Sebab tu kepala asik ting tong je. Too many drugs. Kalau ikotkan malas nak amik ubat sangat... chemical kan.. But for the sake of my loved ones, akur jelah makan. If i'm not feeling well, who's gonna look after my family?

Until then, nah sekeping gambar bayi 10 bulan yang masuk ward tu...

Hospital Pakar An-Nur, Bangi

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha