Tuesday, December 31, 2013

Simple birthday celebration :)

Assalamualaikum ;;)

Eh Eh tertunggak plak entry birthday celebration abang yang disambut di Taska Gemilang haritu. Eh haritu apa? Dah sebulan kottt HA HA HA. Layan jelaaa labu.. Saje jela suka2 nak bagi anak happy. Buat kek sebijik, buat spaghetti carbonara and beli jajan2 sikit for the kids. Aku bukan jenis mak yang gigih nak siapkan segalamala goodies bag bagai tu. No, aku bukan jenis membazir. Unless duit memang banyak berkepuk2 tu lain cerita. Tak kisah la orang nak cakap apa tapi this is me. I dont do things I dont willing to do. Thats totally not me. Lain la kalo ada buat party betol2 kat rumah and extrabudget, so why not. Jangan cakap goodies, siap sewa clown lagi cewahh. Tapi tak kot, sebab rayyan takot clown ;))

OK sementara nak tunggu server ok sikit moh upload gambo :D


HOMEMADE RED VELVET CAKE FOR MY LOVE; RAYYAN

BIRTHDAY BOY. ENSEMNYEEE RINDU ANAK MAMA
 
SUKE SANGAT MAKAN KEK

NAMA REDVELVET TAPI TAK BERAPA RED SANGAT. KURANGKAN MSG DALAM MAKANAN YE HE HE

I AM OFFICIALLY 3 YEARS OLD

LAST BUT NOT LEAST, ACHA DIRA :D



No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha