Thursday, December 26, 2013

Year End Sales @ciarecloset @cutecomeilotecloset :D

Assalamualaikum ;;)

SANGAT SANGAT MURAH. Dah malas nak taip dah betapa murahnya baju2 iols jual. Sila2 lah jenguk album di FB Page ni yaaaa --> https://www.facebook.com/media/set/?set=a.784937814857030.1073741851.635785049772308&type=1

 Lawa-lawa kannn? Harga melampau2 murah. Kan dah gaji ni kannn uols. Mai la shopping :D

 Gambar di atas dengan gamba di bawah ni, semuanyaaaaa RM29 je tauuu. Gile murahh noks!!

 Last but not least baju yg acha modelkan tu RM25 JE. Dah lah malas nak cakap betapa murah nya. Rugi kalau tak beli sebab 1st Jan harga kembali ke harga asal tau

Nak beli bole PM ke FB page or wassap 016 233 5384 or email norhamsiah.baharuddin@gmail.com

Selamat shopping ^_^

** Barang akan dipos pada hari yang sama jika buat pembayaran sebelum jam 12PM :)

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha