Friday, January 24, 2014

2014

Assalamualaikum ;;)

Ya Allah, entry terakhir 31/12/2013.. Sooooo last year lah uols. Hmm ENTAH KENAPA tetiba blog menyepi walhal sedang bersemangat berblogging kekdahnya. Anyway, been busy bee. Since dari hujung taun sampai ke awal tahun tu. Macam2 scenes bila di flashback balik.

Hujung taun - Hasya warded and still do not blog about this.

Jan - bercuti ke Penang, jalan2 ke Kedah, balik kampung Perak woohoo..

Next week balik Ganu plak. Memang almost every weekend tak duduk rumah. Rumput kat halaman rumah dah meninggi. Harap esok Mat Bangla ada lalu nak suruh potong rumput. EH motip pasal potong rumput kena cerita kat sini :D

OK end of story. Cuma satu harapan saya tahun 2014 akan membawa 1,000,000 kenangan manis. Semoga sihat selalu, bahagia selalu, cinta selalu, rezeki yang berkat dan melimpah ruah. Dan semoga semua ahli keluargaku begitu juga. Amin...

Until then bye and Assalamualaikum :)

MY PRINCE

MY PRINCESS

 Alhamdulillah, Thank You Allah.. for this wonderful life and priceless gifts :x
 

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha