Wednesday, February 12, 2014

Hotel Review: Hydro Hotel, Miami Beach

Assalamualaikum ;;)

OK since we've been in Hydro Hotel for 1 night only, so, there's not much to complaint. Kalau stay a bit longer mungkin banyak yang boleh dikomplen or compliment, gitu. Cumanya, masa checked in tu, agak lama. Dont know why. Kaunter ada 2 tapi processnya banyak kot. Entah lah.

Bilik spacious. Macam biasa lah dapat Queen bed, tv with astro, kettle and etc, towels, fridge, hairdryer, safety box, then request baby cot, ada bath tub, complete toilettories. Ada tempat lepak kat luar. With breakfast and ada swimming pool 3 level. 1 dalam. 1 sederhana and 1 for kids.

Cuma yang tak ada, iron.

So let's check it outtt...

Spacious room

Fridge, tempat bancuh ayaq, tempat mekaup






So overall sangat puas hati. RM150 gitu utk 1 malam. Tapi cmpur booking fees la GST lah,.. haha.. RM17* lebih gak. Boleh lah. Sebab biasanya for room like this, usually cost start from 250 gitu.. So sangat best dah ni. Makanan breakfast pon mantap. Opposite hotel, seberang jalan terletaknya Miami Beach. Tapi tak berapa bersih. Just nak layan ombak rindu okey je, hehe. But dont worry, ada bridge untuk melintas jalan straight from hotel.

Night market kat Ferigghi tu about 2.5 km away. So not bad lah. 4.5 bintang out of 5 stars. Sebab tak ada iron. Hehe

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha