Tuesday, February 11, 2014

Jalan Jalan Penang Day 2

Assalamualaikum ;;)

Yeayyy hari ke-2 di Penang. Just enjoying and relaxing saje. Pagi2 pegi breakfast kat cafe hotel. Makanan terbaek dan sodap2. Hehe. Sesuai dan tak rugi jika perut besar macam iols. Kalo macam MK rugi la bawak buffet. Perut kecik. Tapi kejap2 lapar. Huhu

Eh tapi gambar tak tersusun pula. Ni scenes terakhir di Penang ni. Masa ni dah on the way naik Penang Bridge. Bye bye penang

Penah tengok muka mintak penampar? Tak pernah? Haa ni lah rupanya WAKAKAKA

Abang ni kalau mood dia baek, pandai sungguh melayan mama yang suka tangkap gambar dia. Tapi kalau tengah mood. Jangan harap lah.

Lepas check out harus cari tempat nak mentedarah weh. Lapooooo por por.. Makan nasi kandaq la uols. Kita pergi le LINE CLEARRRR hihi

Pose sikit! Eh macam tak sesuai je fashion aku tu. Ate, ikot dan jer pilih baju. Haritu packing kelam kabut. Tak kesah lah janji pakai baju ye dok

Ni laaa dia punya panjang beratoq habaq hang!! MK amik lauk ketam. 1 pinggan dia sorang ja dah RM16. Pergh. Mujor sedap katenye

Aku dah hilang ingatan aku makan apa hari tersebut. Sotong/Udang cant remember lor. Tapi karinya memang holiau sedap lah

Tu dia!

Hah ni scenes pagi tersebut. Lepas breakfast terjun pool la kita. Nak pulak pool depan cafe. Tak senang duduk la Si Rayyan makan sebab nak terjun pool huhu. Errr and you know what? Mekcha PENAKUT AIR. Bagus, sorang fanatik kolam sorang takut terjun kolam. OK lah tu dik. Teman mana je dari atas pool. Biar kaum lelaki terjun ayaq k

Dannn penakot air laut jugak hehe. Teriak kuat wehhh dia haha

Abang dah sunburn dah aiyoyooo. Beach boy gituu. Tapi mamat ni penggeli dengan pasiaq (pasir) laut. Tak pakai selipar menjerit2 kegelian. Memacam..

Adik plak yang bernai main pasir. Mujur tak ada adegan masuk pasir dalam mulut. Risau gak haha. Kemain papa landing atas pasiaq na!

Friends of mine. Sedang posing2 kemain lagi they ols

Posing and posing!! Tu Mia chomey tu sukaaa ngat dilampung2 oleh ayahnya haha

Haih tak siap lagi? Update pesbuk ler tu ;)

Udah-udah hoih, jom balik kang nak kemas beg nak check out pulak

Cute couple baru anak sorang. Cer anak dua karang. Mau haru biru ekekeke

Amboi Chaaaa da macam retis uolsss hehe

She scared but she's enjoying it :) Tapi ni dah jauh dengan gigi air laut tu. Kalau dekat menjerit laa apa lagi!

Adik jangan makan pasir k!

Rayyan dengan Uncle Shuk dan Mia. Amboiiii nak ngorat baby uncle le tuuu wahaha. Mula2 dia takut ombak tapi lama2 gian. Melompat2 suka

Amboi dik! Sexy back tuuuu cewah... Anyway Miami beach ni takde lah cantik sangat pon. So-so jelah. Masa ni awal pagi lagi. Dah lama2 tu ramai mat saleh uolsss. 2 pieces je turun beach. Maka berpinar lah mata suami masing2 hahaha. Tak lama kendian, macam2 aksi lah. TOPLESS gitu. Fuh fuh fuh maka mari lah beransur pulang ke hotel hehe

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha