Monday, March 17, 2014

Hasya is ONE ^_^

Assalamualaikum ;;)

ASTAFIAJIM (Astaghfirullahalazim) -- version Rayyan ;)) Anyway memang lah dah berasap berhabuk berjerebu blog ni. Aduiyaiii camne laaa nak jadi rajin update blog ni. Ni pon tetiba rajin sebab dah dapat cheque dari nuffnang. Maka, ada motivasi sket muahahaha. Dasar mata duitan kennn :D

Anyway, saksikan detik2 HASYA TURNS ONE pada 14 Feb yang lepas... Dah setahun sebulan tiga hari pon anak dara mama, baru mama nak up cerita kat blog hee hee... Tanpa melengahkan masa jom layan picturessss

Birthday celebration adik yang pertama sambut di taska jeee. Kat rumah buat juga tapi just the four of us. Tak jemput siapa2 pon... Simple je. Ada kek. Then mama bawak nuggets and french fries suh cikgu gorengkan. Pastu ada jajan2 & air kotak. Goodies bag2 takde ye harap maklum. Mama rayyan memang sempoi lantak la orang nak ngumpat kat belakang hee hee
 
Cheesecake by my friend. Rupa dia biasa2 je tapi rasanyaaaa.. Ya Allah... Alhamdulillah nikmat dunia namanya ni. Bersyukur kerana masih diberi deria rasa. Sangat sedap. Syukur...

BIRTHDAY GIRLLLL :x

Anyonyonyoo omeynyaaa anak mamaaaa he he

Makan chicken nuggets

Penuh perasaan menghayati chicken nuggets

Dan lagi.... Makan nuggets jela sebab kek dia tak suka

Abang je hantu kek. Kemain ek nak peluk2 dengan awek he he

Udah udah le tu berpeluknyeee. Heppp :p

Abang ni kalo hadap kek, ish langsung tak nampak orang. Nak ajak pose dengan adik pon payoh benooo

Abam - adik

Peluk adik sikittttt :x

Priceless Moment

OK selesai dah party... dress from Ciare Closet. Cantek kannn :D

Sedap sehingga menjilat jari noks he he

Mama of two cikenits. Hmm tebalnya peha mama :'(

Kalo sambut besday kat taska memang mama je yg ada. Papa kan bese balik lambat hari dah gelap baru sampai rumah. So kita bertiga jelah ye nak

Sayang sangat sangat

Abang pon nak pakai gak cekak gegirl hehehe

Eh mama pon nok paka gokkk hehe. Last but not least, mama doakan anak2 mama sentiasa sihat, happy, membesar jadi anak soleh dan solehah. InsyaAllahhh...

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha