Wednesday, February 25, 2015

Err

Assalamualaikum ;;)

Sesungguhnya mempunyai blog yang tiada berupdate sungguh memalukan diri sendiri. Jadi sebelum termalu lebih hebat, mari lah update blog. Ai yai yai. Apa mau tulis aaaa.

Perkembangan diri yang semakin pesat dari masa ke masa, berkilo-kilo sudah dicapai dalam masa beberapa bulan dan kini perut makin maju ke hadapan tanpa was was lagi. Sudah masuk 20 minggu. Yeay. Tak sabar nak bersalin dan cuti 2 bulan dan tidak memikirkan soal-soal duniawi dan kerjawi. Akan ku padam notifikasi email office yang seringkali memeningkan diri. I really need that 2 months just for myself and my new addition. Kerja? Apa tu? See you in 2 months afterwards ya. Cewah. Padahal ada lagi 20 minggu kottt. Lama lagi tu. Till then, suck it up and get your ass working maaa.

Rayyan? My son becoming more mature lately. Omey sangat abang. Hehe. Pandai jaga adik. Pujuk adik. Dan sesudah pujuk dia belasah semula adik. Fun meh? (-_-"). Aktiviti pergi ke sekolah OK je. Cuma part bangun pagi tu. Liat2 lagi. Tapi sesudah celik mata, suka jer pergi mandi dan seterusnya bersiap2 ke sekolah. Masih belum lulus mandi dan bersiap sendiri. Mama still have to do it. Kalau papa buat boleh je tapi I rasa tak puas hati je dia siapkan anak. Nanti baju senget la. Sikat rambut tak kemas and whatnot. Bukan lah nak perfect tapi nak dia comei-comei je pergi sekolah :)

Hasya turns 2 years young last week. She had fun with her cakes. Mama made one cake, bought one cake to celebrate at taska and bought one more to celebrate with family in Terengganu. Phew, tiga kek kau nyahh. Kelas ;)) She's becoming more manja lah lately. Maybe terasa bahang2 adik semakin hampir, jadi, she wants to be special all the time. Nak cuddle2, sayang2, ciom2.. Adik, adik. You're soon to be kakak already in plus minus 4 months sayang. Be the best kakak in the world ok ^_^

Erm dats all for now, malas lah upload gamba. Gambar nun belambak kat facebook dan instagram. Pi la tengok sana k. Until then, adios.
 

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha