Wednesday, March 11, 2015

3D Art Gallery, Port Dickson

Assalamualaikum ;;)

So, ini adalah sambungan dari entry lepas. As usual, we had a great breakfast at Grand Lexis's restaurant. Dan sambung swimming sampai sejuk beku. And checked out at 12 p.m. Lepas tu my friends ajak pegi 3D art gallery and I was like, apalahhh nak pegi tengok art bagai kan. But sebab bosan nak balik awal, kita pi jelah nengok.

Muka muka tak mandi nak pergi breakfast ;)

The little diva


Kemain berpimpin tangan bagai. Lepas tu main bertumbuk (-_-")

Balik breakfast, menyelam sat di swimming pool. Lepas tu balik bilik sambung menyelam di bilik pulak huahua

Let's go home sayang

Haaa ni dia. 3D art gallery. Baru paham apa dia. Sebelum tu agak blur2. Ingatkan art bagaimanakah. Huhu

What should I do here ma? #garukepala

Layan jela apak ko tu bang. Huhu

Salah angle. Masa ni tak tahu lagi ada angle point untuk shoot. So weols belasah jela. Haha

His fav superhero, mr spiderman!

Makan kenduri ke bang? Hihi


Mama tangkap gambang fish! Yes he added NG to word 'gambar' #kauado??



Ini bukan sejenis pose. Ini sejenis mengamuk



Err whats going on here ma?? #blur

Pandai aje abang pose ;)



Cepat tadah duit ni rayyan. Kata si bapak :D



Last pic! Kindly spot a living person in the picture. Good luck!! ;)

So itu lah dia, kenangan di 3D art gallery. Aku sah-sah tak banyak bergambar sebab muke macam hape je time tengah mabuk tu. Since mekcha pon nak berdukung, so papa yg dukung dia. So mama pun jadi photographer gituuu ;)

OK sekian sahaja. Siapa belum pergi petting zoo and 3D art gallery di Port Dickson, silalah laju2 start kereta pergi sana yea. Berbaloi ^_^

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha