Thursday, March 5, 2015

Trip to North (Kuala Perlis, Gua Kelam, Ladang Anggur, Kolam Air Panas semua bestttt)

Assalamualaikum ;;)

Yeahh it's time to rise and shineeee :D Shine apanya dah tengahari ni confirm lah shine hehe. Anyway banyakkk sangat memori2 indah these past few months yang belum diabadikan ke dalam blog; for my future reference. Bukan untuk menunjuk-nunjuk dan sebagainya. At least ada fakta yang mungkin sedikit sebanyak dapat memberi info kepada orang2 yang mencari maklumat di google atau mana2 search engine.

This trip telah lama berlaku pun. Pada awal disember. Sedang maha mabuk pada ketika itu namun terpaksa pergi juga sebab dah berjanji dengan my sisters and myself. I really need a vacation during that hard time. To cheer myself up. Really.

 Us. Photo-bombed by my sister. Hehe

 Gua Kelam. This was at the end. We took plenty pictures inside the cave but it was dark and the pictures came out ugly hence no photo inside the cave uploaded here hehe.


 Watching sunset while having our tasty dinner at Kuala Perlis. This place is near to Langkawi Jetty.

 Okay rasa seronok melawat ladang anggur. Kerana feeling2 oversea. Ni belum jumpa pokok epal dan sebagainya. Mau jakun gila.

 Hai. Kami tiga beradik jerrr. Semua gegirls hehe

 Pertama kali dalam hidup memakan buah anggur yang segar. Sangat rangup dan masyaAllah, sedapnya!!


 Mom and my kakrubi's family

 Awesome view right?


 Then we had a night at Air Panas Ulu Legong's chalet. And we had our hot water splash at 6am yawww. Best sangat! Subuh2 baru syok berendam ayaq panaih.

 Lepas 3 hari bercuti balik lah wei. Tak reti reti nak balik?? But I got gastric just after this holiday haha kesiannn.


1 comment:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha