Monday, April 6, 2015

Bloggers Gathering (Babies birthday - Elmo Theme)

Assalamualaikum ;;)

Kihkih. It's almost 2 months ago punya cerita. Kesian ko ciare. Memang blogger sedih sangat. Rasa nak pecat je kau sebagai blogger. Puih!! Haha. But late is better than never right ;) Event bloggers gathering a.k.a babies birthday yang dilahirkan dari Jan-April diraikan di dalam 1 majlis yang sungguh meriahnya.  And luckily it was February and Hasya's birthday just around the corner. It was great. Really. But, we're late and Hasya didn't join sesi memotong kek tersebut. Hehe. But sokay lah. She still happy after all :)

 On our way. Majlis mula 2 pm. And we arrived about 4pm. Awal kennnn hahaha.

 I did some face painting on her face but it turned out un-cute in picture BA HA HA HA. Pitty mekcha :p

 Rayyan pon sangat happy lah dapat jumpa rakan sebaya dia. Haaaa tengok lah mak mak dalam gambar ni. Seronok bukan main lagi semuanya. Hihi. Next event untuk meraikan baby Mei-Ogos pulak. Belum ada date lagi. But I'm going to be occupied of delivering/confinement with my number 3 baby (InsyaAllah), so, I don't think I can make it, guys. Apepon, walaupun malu2 sangat hadir ke event tersebut, sebab honestly aku ni memang susah nak cam muka dan hafal nama orang. Jadi it was awkward at first. Tapi mereka semua friendly :) So next time jika berkesempatan maybe akan join yg 3rd edition punya party sebab birthday rayyan pon on November. So we might join the party, InsyaAllah ^_^

Until then, chow :)

1 comment:

  1. yeayyy nanti 3rd batch bawak anak 3org ya insyaallah

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha