Thursday, April 23, 2015

Cousin's Engagement in Terengganu

Assalamualaikum ;;)

Paling suka bab2 kenduri-kendara especially kalau kenduri kaum keluarga. Kali ni, kenduri majlis bertunang sepupu MK. So, nananana ganu kiteee lah ;)) Hikhik. Suka ada acara moment2 indah dan majlis yang indah. Mak like like. Hehe. Ok mungkin faktor utama sebab makanan sedap juga (-_-")

Krik krik krik
(cengkerik lalu :p)

Gegirl yang bertunang ni sepupu MK. Sidah nama dia. Haaaaa. Kemain cantek manis sopan ayunyaaaa. Hish. Pelamin plak lawa gile okayyyy. Tahniah tahniah!!

Actually lama dah majlis ni, sebab next week, Sidah bakal menamatkan zaman bujangnya. Haaa. Punya lama kau nak update blog. Sampai dah nak kawen tuan punya badan. Nasib baik ko tak update blog pasal pertunangan dia masa dia dah beranak dua tiga orang kan :D

OK lah enuf membebel, tengok gambar jelah hu hu

Momen menyarungkan cincin :)

Haaa ciom lama2 skettt hehe

Budak penyeboks. Sakan dia posing atas pelamin. Macam majlis dia pulak.

Duk kibas2 dress nyanyi lagu Let It Goooo. Ko mampu??

Dah dah le tu dik

Hoi hoi enuf!

(-_-")

Tapi bila ajak berposing, takmo pulakkkk. Guaneeeee??

Adik2 ipar dan anak2 dorang. Rayyan menyelit. Aku malas nak join nanti confirmmmm aku paling besar. Sigh.

Hana Humairah :) Anak sedara kepada kakak Sidah. Syomeiiiiii sangat. Putih gebu dan paling penting. Mata kaler hazel okay!! Ko ado mata ori kaler hazel? Ado pon sebab colored lens kannn. Bukan ori ponnn (cakap kat diri sendiri) HUAHUA

Yeay minggu depan balik Ganu untuk majlis pernikahan & persandingan Sidah. Tak sabar nak gomoi2 Hana Humairah :')



No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha