Wednesday, April 15, 2015

The yummiest cheesekut by me. Uhuk Uhuk

Assalamualaikum ;;)

Huih dah lama tak upload gamba makanan ek. Tapi i masak setiap hari okayy. Very the solehah and mithali angattt :D So nak dijadikan cerita ada orang mengidam nak makan cheesekut. Haaa korang agak sapa? Aku lahh. Hahaha. Tapi sebab tak boleh makan yang manis2, so kita buat saja yang version sehat tak tawar heber sudah. Janji merasooo.

Sedapnyaaa layan ciskut ni. Nak nak lepas simpan dalam fridge kan, bila ngappp rasa aummm sejukkk aje.

Resepinya silalah google okay. Melambak kott di google sana. Yang ni cheesekut version oreo. Buang krim dia sebab krim dia manis. Kalau nak mantap lagi taboq la milo. Nak crunchy sikit taboq la nestum. Gituuuu. Ada paham? Baguihhh. Sorry lah gamba di atas tak senonoh sebab bila dah makan baru teringat nak selfie kan si ciskut ni. Maka terimalah gambar di atas seadanya :)

 Last but not least, anak dara aku nak interpremmm sikit kat blog mama dia. Hihi. Hai Kakak Acha!! ;)

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha